» SPMP          » eThumb         » Emel 1GovUC

» HRMIS 2.0   » PKB- Joblink   » CIETVET

Sukacita dimaklumkan bahawa Peperiksaan Akhir Selaras Politeknik Malaysia Sesi Jun 2017 akan dijalankan pada 21 Oktober - 04 November 2017.

Sehubungan itu, Pensyarah/Pelajar dipohon untuk MENYEMAK Draf Jadual Waktu Peperiksaan Akhir Selaras Politeknik Malaysia Sesi Jun 2017 yang dilampirkan untuk semakan, ATAU melalui capaian laman web Bahagian Peperiksaan dan Penilaian, Jabatan Pendidikan Politeknik (http://bpn.mypoliteknik.edu.my) pada pautan PEPERIKSAAN  di ruangan MENU

Ruang memberi maklumbalas bagi draf jadual waktu ini hanya untuk tempoh 08 - 29 Ogos 2017 melalui Google Forms yang disediakan seperti berikut https://goo.gl/forms/kANKjQwZg2ALZ6md2

Semakan dan maklumbalas Draf Jadual Waktu Peperiksaan Akhir Selaras Politeknik Malaysia Sesi Jun 2017 juga boleh dibuat melalui telefon pintar dengan sokongan Android App menggunakan aplikasi MyExam Poly Malaysia.

Disertakan juga Garis Panduan Pelaksanaan JWPA Selaras Politeknik Malaysia Sesi Jun 2017 untuk panduan tuan/puan. Sebarang masalah atau pertanyaan boleh diajukan melalui email kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Muatturun JWPA SELARAS POLITEKNIK KPT SESI JUN 2017 DRAF ( Klik Disini)

PKB Warna Julai 2017

PKB Online